Friday, February 20, 2009

next event conduct by me


hope everything going well
naik pening aku nk wek bnde alah nih
uhuhuhu
cabaran cabaran
lalalalalala

4 comments:

schnna said...

ijat, nak comment cket pasal poster 2...
stick 2 cam pix tuuuutttt...
nape xletak gamba drum jer...
hakhakhak..
anyway, contest ni wat kat area menara ke?
ape relevannye ngan company u..
cehhh!cam reporter plak!
ha, jawab2!u yang handle kan?
idea u kan?

PuTraYaMaDa said...

ahahaha...
menara ni xsemestinye juz tmpt tuk naik ufo tu jek..
kt melaka ni ade kalendar event taw..
so each place yg ade attraction mmg kne ade wat event sepanjang tahun...
saje tuk bg crowd tu jekk..
pastu kalo da crowd tu,xkn la tade lgsung yg tdetik nk naik ufo tu kan??
mosti la ade kann??
actually bkn idea i..idea ceo
tp die nk i handle jek
lalalala

u ni pown satu...
mcm tawu2 jek bntuk tu..
lalalala...
nakal..

PuTraYaMaDa said...

actually i pown xtaw cmne nk kaver gmba tu..lalalal...myb tuka kaler kot nnti
ekekeke..
lgpown i pilih gmba tu sbb nk wat mcm border tuk banting..
ekekeke

mR. Rasfeen said...

lucah gle poster ko tu!~skali pandang mmg mcm tuttttuuuttttttbila 2 kali pandang baru nampak gaya mcm drum stick...aisey